Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Bedrijfsinrichting

Is uw onderneming toe aan een nieuwe bedrijfsinrichting?

Laat de experts van Ahrend zich buigen over uw bedrijfsinrichting. Met het oog op moderne elementen op de werkvloer, zoals ‘het nieuwe werken’. De behoefte naar een flexibele bedrijfsinrichting is groter dan ooit. De opkomst van “scrum” en “activity based working” vraagt om een slim en multifunctioneel gebruik van de beschikbare werkruimte. Dit alles moet natuurlijk zo efficiënt mogelijk zijn. U kunt direct contact opnemen met ons als u meer wil weten over het afstellen van de bedrijfsinrichting op het nieuwe werken. Ahrend is niet voor niet al twee jaar op rij de nummer 1 zakelijk dienstverlener in de categorie Kantoorinrichting.

Hoe haalt u het meeste uit uw bedrijfsinrichting

Een efficiënte bedrijfsinrichting is zo dynamisch mogelijk om uw teams op alle mogelijke manieren te faciliteren. Onze workspace consulenten buigen zich over de situatie bij u op de werkvloer. Zij houden rekening met alle mogelijke elementen die de bedrijfsinrichting beïnvloeden. Denk hierbij aan:

De bezettingsgraad
– Dit is meer dan enkel kijken naar de beschikbare ruimte en hoeveel mensen hier werken. Bij deze meting kijken we ook waar uw werknemers zich gedurende de dag bevinden en of er knelpunten zijn in de inrichting die verbeterd kunnen worden.
De akoestiek
– Een ruimte met veel omgevingsgeluid en echo kan grote effecten hebben op de productiviteit. Een akoestiek meting kan hierbij uitkomst bieden. U krijgt een compleet overzicht hoe u de akoestiek kunt verbeteren in uw nieuwe bedrijfsinrichting
Een gezonde werkomgeving
– Dit heeft een directe link met de gezondheid en de tevredenheid van de werknemer. Ergonomische oplossingen en individuele werkplekinstructies kunnen hierbij helpen.

Alle producten voor een nieuwe bedrijfsinrichting

Naast alle diensten die wij verlenen om tot een zo efficiënt mogelijke bedrijfsinrichting te komen, zijn onze ontwerpers altijd druk in de weer om nieuwe innovatieve producten te creëren. Denk hierbij aan ergonomische werkplekken en akoestische producten. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over alle voordelen die Ahrend te bieden heeft.