Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Bureau inrichting

Een goede bureau inrichting verhoogt productiviteit.

Bureau inrichting is nog steeds een belangrijk onderdeel van de werkvloer. Clean desk policies zorgen voor een opgeruimde sfeer en verhogen productiviteit. Dit komt door dat er minder afleidingen zijn bij een goede bureau inrichting. Het staat niet alleen representatief, met name wanneer klanten uw bedrijf aan doen. Tevens kan een goede bureau inrichting bijdragen aan een goede akoestiek. Dit is een van de meest belangrijke ergonomische verbeteringen die u kunt toepassen naast de juiste stoel en een goed bureau.

Opgeruimd staat netjes

In een bedrijfsklimaat waar ergonomisch werken steeds hoger in het vaandel staat, is het ook belangrijk dat de bureau inrichting hieraan bijdraagt. Voor flexplekken is het sowieso cruciaal dat deze netjes en opgeruimd blijven. Een van de grote ergernissen ontremd flexplekken is het opruimen en schoonmaken wat anderen hebben laten slingeren. Een strak ogende bureau inrichting draagt er aan bij dat de gebruiker dit oppervlak netjes wil houden. Er wordt effectiever gewerkt en er is minder afleiding voor uw werknemers. Wij denken graag met u mee over de juiste bureau inrichting voor uw organisatie, groot of klein.

Richt uw bureau in voor staand werken

Staand werken is het nieuwe zwart. Een dag achter een bureau zitten is een aanslag op het lichaam. Het is belangrijk om in beweging te blijven voor een goede bloedsomloop. Verstelbare bureau’s zijn zo ontwikkeld dat u het werk af kunt wisselen. Bij de bureau inrichting dient hier wel rekening mee gehouden worden. Om zo tot het beste resultaat te komen. Zo wisselen u of uw werknemers snel en eenvoudig van houding zonder dat het ten koste gaat van de productiviteit. Voor werknemers met een zwakke rug kan staand werken absoluut verlichting bieden, waardoor zij meer uitgerust zijn. De bureau inrichting draagt hier dus ook aan bij. Reden genoeg om een clean desk policy in te voeren.