Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Bureaumeubelen

Innovatieve bureaumeubelen

Voor bureaumeubelen bent u bij Ahrend aan het juiste adres. Wij zijn continue op jacht naar nieuwe innovaties die het werk voor u nog gemakkelijker maken en u ondersteunen in uw werkzaamheden. Zo zijn de in hoogte verstelbare bureaumeubelen tegenwoordig immens populair. Ergonomisch werken staat hoog op het verlanglijstje van werknemers. Ook de werkgever heeft baat bij dergelijke bureaumeubelen. Uw personeel voelt zich als een vis in het water met de bureaumeubelen van Ahrend. Bij juist gebruik zullen rugklachten afnemen en vindt er minder verzuim plaats. Het is dus niet alleen een investering in de inrichting, maar vooral een investering in uw personeel.

Ontwerp

De ontwerpen van Ahrend zijn strak en eigentijds. Deze worden verder ontwikkeld in het InnovationLAB. Hier wordt gekeken naar de functionaliteit en ergonomiek. Nadat zij er mee klaar zijn, zijn de bureaumeubelen klaar voor dagelijks gebruik. Van alle gemakken voorzien, in hoogte verstelbaar en eventueel zelfs uitgerust met akoestische panelen. De bureaumeubelen maken zo deel uit van een groter geheel, waarbij alles is gericht op het zo aangenaam en efficiënt mogelijk maken van de werkvloer. Of het nu gaat om een persoonlijk bureau of een vergadertafel, wordt alles ook nog eens geproduceerd van milieuvriendelijke materialen.

Opties & Accessoires

De bureaumeubelen kunnen worden uitgerust met verschillende functionaliteiten. Denk hier bij aan de Ahrend Puk. Hiermee wordt draadloos de mobiele telefoon opgeladen, en kunnen uw werknemers zien waar de rest van hun teams zitten. Ideaal voor grote kantoorruimtes met veel flex-plekken. Tevens zijn veel van de bureaumeubelen uitgerust met akoestische panelen. Dit voorkomt echo in het kantoor en zorgt op deze manier voor een meer rustige werkplek en minder afleiding. U kunt het gehele interieur afstemmen op de wensen en behoeften van uw werknemers. Efficiënt werken wordt bevorderd, en het kantoor ziet er fantastisch uit vanwege de geweldige ontwerpen.