Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Ergonomische werkplek

Alles voor een ergonomische werkplek

Bij Ahrend kunt u terecht voor verschillende producten die zorgen voor een ergonomische werkplek. Ergonomie is de studie van de mens in relatie tot zijn of haar omgeving. Bij alles in ons dagelijks leven komt ergonomie naar voren, maar het is vooral bekend in arbeidssituaties. Ergonomie en een ergonomische werkplek spelen een grote rol bij werkplezier. Daarom levert Ahrend meubilair dat perfect in te stellen is. Klachten door een verkeerde werkhouding worden hiermee voorkomen.

Hulp nodig voor een Ergonomische werkplek?

Uit verschillende onderzoeken die zijn gedaan is naar voren gekomen dat de meeste mensen hun werkplek slecht of niet goed instellen. Ze zitten vaak te hoog, te laag of maken totaal geen gebruik van de verschillende instelmogelijkheden en Ahrend wil hier graag wat aan doen!

Wilt u door middel van een ergonomische werkplek dat de tevredenheid onder uw werknemers toeneemt, evenals hun productiviteit en werkplezier, en hun ziekteverzuim afneemt? Samen met een ergonomische dienstverlener bieden wij u ondersteuning aan door middel van werkplek- en zitinstructies. Deze instructies vinden meestal plaatst tijdens de oplevering van nieuw kantoormeubilair.

Naast een ergonomische werkplek ook een goede akoestiek

Een ergonomische werkplek begint bij de aanschaf van de juiste bureaustoel. Ahrend heeft een stoel ontwikkeld die ‘het nieuwe werken’ perfect ondersteunt en die aan iedereen aan te passen is. Met de Ahrend 2020 bureaustoel wordt de strengste ergonomische norm royaal overtroffen.

Naast ergonomie is akoestiek ook een belangrijk begrip geworden als men een werkplek beschrijft. Door de open kantoortuinen ligt een vervelende akoestiek al gauw op de loer. Akoestiek heeft net als een ergonomische werkplek invloed op de productiviteit, gezondheid en het welzijn van uw werknemers. Bent u benieuwd naar hoe uw werkplek er akoestisch voor staat? Doe nu een akoestiek quickscan en krijg inzicht in uw werkomgeving! Heeft u verder nog vragen, bijvoorbeeld over u uw werkplek ergonomisch kunt maken, neem dan zeker contact met ons op! Onze experts staan u graag te woord!