Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Kantoor inrichten 

Uw kantoor inrichten, wat komt er allemaal bij kijken?

Dit is in grote mate afhankelijk van de onderneming. Ziet u een verschuiving plaatsvinden van vaste werkplekken naar flexibele werkplekken? Dan zijn er meer zaken om rekening mee te houden. Met het “nieuwe werken” nog steeds toenemend in populariteit, is de manier waarop we een kantoor inrichten erg belangrijk. Om bij het kantoor inrichten tot het beste resultaat te komen, is het verstandig contact op te nemen met een van onze workspace consultants.

Kantoor inrichten met behulp van Ahrend

In een keer goed uw kantoor inrichten. U kunt er op vertrouwen dat wij alle ervaring die wij in huis hebben zullen gebruiken. Van het meten van de akoestiek tot de zitpositie van individuele werknemers. Overal wordt aan gedacht wanneer de vakmensen van Ahrend uw kantoor inrichten. Dit draait ook weer niet enkel en alleen om functionaliteit. Onze designteam werkt iedere dag aan nieuwe, innovatieve producten. Hierbij speelt ook het ontwerp een grote rol. Naast alle functionaliteiten die gepaard gaan met het kantoor inrichten, moet het namelijk milieuvriendelijk zijn en er ook nog eens prachtig uit zien.

Maak goed gebruik van de beschikbare ruimte

U kunt uw kantoor inrichten door simpelweg bureaus en stoelen te plaatsen. Maar dit kan een serieus effect hebben op de productiviteit en efficiëntie van uw werknemers. Uw kantoor inrichten op deze manier is dan ook af te raden. U kunt hierbij hulp krijgen van een van onze experts. Tevens kunt u een bezettingsgraad meting uit laten voeren. Zo krijgt u een compleet beeld van de bewegingen op de werkvloer en kunt u uw kantoor inrichten op een manier die hierbij aansluit.