Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Kantoor inspiratie

Kantoor inspiratie in de showroom

Doe kantoorinrichting inspiratie op door een bezoek te brengen aan onze showroom. Wanneer u een beter beeld wil krijgen van welke Ahrend producten u wil gebruiken, kunt u een afspraak maken om onze showroom te bezoeken. Hier leiden we u graag rond, en beantwoorden we alle vragen die u mogelijk heeft. Tevens staat onze showroom vol met kantoor inspiratie. Zo krijgt u een goed idee welke producten voor u, en uw personeel geschikt zijn, en bij de rest van de inrichting past.

Heeft u gedacht aan de ergonomiek

Opdoen van kantoor inspiratie kan er toe leiden dat voornamelijk gekeken wordt naar esthetiek en minder naar de ergonomiek. Dit, terwijl de ergonomiek veel meer effect heeft op de dagelijkse gang van zaken. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan staand werken? Deze bureau’s worden niet gemaakt van onbewerkt steigerhout en andere zware trendy materialen. Het draait hierbij puur om het ontlasten van de werknemer, en verhogen van de productiviteit. Staand werken wint aan populariteit, en dat is niet vreemd. Zowel staan als zitten voor lange tijd, zijn slecht voor het lichaam. Daarom is het belangrijk dit goed af te wisselen, door middel van kantoorinrichting die beide faciliteert.

Inspireer anderen uw voorbeeld te volgen

Van early adapting is geen sprake meer als het gaat om ergonomisch werken, toch zijn té veel werkplekken nog niet voldoende uitgerust om hier in te voorzien. Vreemd, aangezien uw personeel de drijvende kracht is achter uw organisatie. Iedere dag dat een werknemer van u verzuimt gaat dit ten koste van de bedrijfsvoering. Daar zit u niet op te wachten, maar uw werknemers al helemaal niet. Daarom is het belangrijk dat uw werknemers zich op hun plek voelen, en dat zij werken met materiaal wat hen niet hindert, maar juist ondersteunt. Een dag verzuim kost u al snel meer dan een fatsoenlijke bureaustoel.