Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Kantoor interieur ideeën

Innovatieve kantoor interieur ideeën

Goede kantoor interieur ideeën komen heden ten dage enkel van innovatie. Om deze reden zijn wij bij Ahrend continue bezig met het verbeteren van onze producten. Hiervoor hebben wij speciaal het InnovationLAB opgericht. Hier worden alle kantoor interieur ideeën getest op alle denkbare facetten. Ergonomisch werken, persoonlijk comfort, gebruiksgemak en zelfs de akoestische eigenschappen worden allemaal uitgebreid getest. Dit allemaal in de jacht naar de ideale kantoorinrichting. En natuurlijk zijn onze producten niet alleen uitgebreid getest en voorzien van de laatste technieken en technologiën, ze zijn ook nog eens voorzien van een zeer fraai ontwerp.

Innovatie voorbeelden

Claimen de beste kantoor interieur ideeën te hebben is één ding, bewijzen is een ander. Hiervoor hebben we enkele van onze meest spraakmakende kantoor interieur ideeën op een rijtje gezet.

Deze app laat uw werknemers direct zien welke werkplekken beschikbaar zijn, of de vergaderruimte gebruikt wordt en kunnen werknemers zien of de rest van hun team al aanwezig is, en waar zij aan het werk zijn. U en/of uw facilitymanager heeft een goed idee van de bezettingsgraad bij u op kantoor.

Een zeer persoonlijke werkplek, waarbij alles aan te passen is aan de wensen van de gebruiker, van verlichting tot temperatuur en hoogte. De comfortwerkplek is op talrijke manieren te personaliseren, werkelijk een van de meest bijzondere kantoor interieur ideeën.

Interactief lesgeven is nog nooit zo makkelijk geweest. Geschikt voor traditionele onderwijsvormen, maar ook modern, digitaal gericht onderwijs wordt vereenvoudigd met dit geweldig innovatieve product.

Verfrissende kantoor interieur ideeën

Met een razend tempo worden kantoren opnieuw ingericht. De ergonomische voordelen van goede kantoor interieur ideeën zijn al tijden bekend. Met name in een tijd waarin persoonlijke gezondheid een ware trend is, is het voor werkgevers tegenwoordig onacceptabel werknemers 8 uur of meer op een stoel neer te zetten die niet de benodigde ondersteuning biedt. Om deze reden gaan facilitymanagers verder dan ooit in hun kantoor interieur ideeën. Ook zij zien de beter uitgeruste werknemers, en de lagere absentie cijfers bij werknemers die zich lekker voelen op de plek waar zij werken.