Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Kantoor interieur

Tijd voor een gloednieuw kantoor interieur?

Bij Ahrend vindt u alles wat uw kantoor interieur ten goede komt. Van ergonomische krukken tot mobiele vergaderruimtes en alles daartussenin. U kunt bij ons terecht voor producten voor uw kantoor interieur, maar ook de diensten die wij verlenen vallen hier in zekere zin onder. Neem bijvoorbeeld de werkplek analyse. Door gedegen onderzoek te doen naar de werk ruimte, kunnen onze consulenten de bewegingen op de werkvloer in kaart brengen. Zo ziet u waar de knelpunten liggen, en kunt u hier rekening mee houden met het plaatsen van nieuw kantoor interieur

Kantoor interieur met uitstekende akoestiek

Naast een goede ergonomische werkhouding, speelt akoestiek een zeer belangrijke rol bij de tevredenheid en productiviteit van uw werknemers. Het moderne kantoor interieur is vaak voorzien van harde en strakke materialen zoals steen, hout en metalen. Deze materialen weerkaatsen het geproduceerde geluid, wat de werkvloer zeer onrustig maakt. Hierdoor is men sneller afgeleid. Om deze reden hebben wij een groot assortiment met kantoor interieur wat geluid absorbeert. Omgevingsgeluiden worden hierdoor gedempt, waardoor men zich beter kan concentreren. Akoestische panelen, wanden en stoelen dragen stuk voor stuk bij aan een betere akoestieke omgeving.

Meten is weten

Voor zowel de akoestiek als de bezettingsgraad geldt deze bekende uitspraak. Onze consulenten kunnen metingen doen bij u op de werkvloer zodat u een gedegen beeld krijgt van de situatie bij u op de werkvloer. U krijgt een totaal overzicht van de bewegingen op de werkvloer, en hoe u hier het beste op kunt inspelen. Natuurlijk doen wij hierna nog een meting, zodat u ziet wat het resultaat is van de genomen maatregelen. Doe de akoestiek quickscan voor uw werkomgeving om een goed beeld te krijgen of verdere interventie noodzakelijk is. U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies, of om een afspraak te maken in de showroom.