Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Kantoorinrichting tips

Tips voor de ideale kantoorinrichting

Om tot een goede kantoorinrichting te komen kunnen wij best wat tips met u delen. Wilt u uitgebreidere informatie en persoonlijk advies over het inrichten van uw kantoor of bedrijfspand, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze consultants staan u graag bij met kantoorinrichting tips en expertise. U kunt ook een afspraak maken om verschillende metingen te laten doen. Zo heeft u een onderzoek waarop u de kantoorinrichting kunt baseren. Wij helpen u het maximale te halen uit uw kantoor oppervlakte. Dit kan door het gebruik van slimme technologie├źn die bijvoorbeeld de bezettingsgraad- of activiteiten meten op de werkvloer. Zo kunt u bestaande vermoedens over de kantoorinrichting bevestigen of juist ontkrachten.

Kantoorinrichting tips voor de toekomst

Zoals de cubicles inmiddels zo goed als verdwenen zijn uit het bedrijfsleven, is de volgende stap het verdwijnen van de vaste werkplekken. Dit geldt voor zowel personeel als mangement. De gelijkvloerse aanpak bewijst zich zeer effectief. Het management wordt meer onderdeel van het team dan dat het een verheven status heeft. Dit heeft effect op de interne communicatie welke hierdoor sneller maar informeler gaat. U kunt hier met uw kantoorinrichting natuurlijk rekening mee houden door teams samen in te delen op projectbasis.

Wat te doen met deze kantoorinrichting tips

Om te beginnen met de laatste tip, is het mogelijk om bijvoorbeeld tapijt te laten leggen in plaats van een hardhouten vloer, maar het is ook mogelijk om geluidsabsorberende schermen op te hangen die echo tegen gaan. Hierna is de doorstroming aan de beurt, als uw personeel druk bezig is met obstakels ontwijken gaat dit ten koste van de functionaliteit van het kantoor. Onze consultants houden met al dit soort zaken, en veel meer rekening bij de inrichting van uw kantoor. Neem dus snel contact op en wij adviseren u graag inhoudelijk verder.