Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Kantoormeubelen

De beste kantoormeubelen vindt u bij Ahrend

Bij Ahrend bent u aan het juiste adres als u wilt gaan voor de beste kantoormeubelen van alle soorten. Zo hebben we een groot assortiment aan bureaus, van prachtige ontwerpen tot exemplaren die ergonomisch werken mogelijk maken, er zit hoe dan ook iets bij dat perfect past bij uw werknemers. Ook voor kantoormeubelen om op te zitten zit u bij Ahrend goed. U heeft de keuze uit verschillende bureaustoelen, maar ook bezoekers- en vergaderstoelen en soft seating zijn een onderdeel van het assortiment.

Kantoormeubelen van duurzame materialen

Ahrend levert alleen milieuvriendelijke kantoormeubelen. Dit komt doordat wij tijdens het ontwerp enkel gebruik maken van duurzame materialen. Deze kunnen na verloop van tijd hergebruikt worden, waardoor er geen schadelijke reststoffen in de natuur terecht komen door onze kantoormeubelen. Sinds 2012 is Ahrend dan ook een Zer-waste-to-landfill bedrijf. Dit houdt in dat wij geen afval storten. Het zo hard streven naar een duurzame kantoorinrichting heeft geresulteerd in het feit dat Ahrend de eerste en enige zogenoemde Cradle to Cradle Company is in onze branche! Dit is onder andere bereikt door:

Mocht u meer willen weten over ons MVO beleid, lees dan gerust eens verder op onze site!

Slimme kantoormeubelen

Net als alles tegenwoordig, worden ook kantoormeubelen steeds slimmer gemaakt. Dit door bijvoorbeeld een draadloze oplader te integregen in het bureau, de Ahrend PuK, waardoor alle vervelende kabels verleden tijd zijn! Kantoormeubelen kunnen ook slim zijn door de vorm die ze hebben. Tegenwoordig zijn er steeds meer open ruimtes op kantoor, maar hierdoor ligt een storende akoestiek op de loer en dat heeft weer een negatieve invloed op bijvoorbeeld de productiviteit. Doe de akoestische quickscan zodat u erachter koment hoe uw werkomgeving er akoestisch voorstaat! Heeft u vragen over de akoestiek of over bepaalde kantoormeubelen, neem dan zeker contact met ons op! Er staat altijd een consulent voor u klaar!