Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Projectinrichter

Ahrend, dé projectinrichter van nederland

Ahrend is dé projectinrichter van werkend en ondernemend Nederland. U hoeft zich nergens druk om te maken, Ahrend neemt de volledige realisatie vanaf het design bij u uit handen. Bij het ontwerp wordt er van begin tot eind rekening gehouden met het soort werk dat wordt gedaan. Op deze manier worden werknemers het beste gefaciliteerd in hun werkzaamheden. Dit is zowel fysiek als ergonomisch, werknemers worden ondersteund zodat zij hun werk beter kunnen doen. Er wordt zelfs rekening gehouden met de akoestiek. Uiteindelijk draagt alles bij aan een effieciënt ingerichte werkplek die uw werknemers ten volste inspireert.

Projectinrichter gesteund door innovatie

Maar Ahrend is meer dan enkel een projectinrichter. Wij ontwerpen en fabriceren ook actief nieuwe producten die werknemers ondersteunen. Door de nodige innovaties te ontwikkelen hebben we de bedrijvigheid op de werkvloer nóg beter in kaart kunnen brengen. Hiermee gaat Ahrend verder dan iedere andere projectinrichter.

Neem bijvoorbeeld de Ahrend Smart Working App. Deze app zorgt ervoor dat werknemers direct kunnen zien waar collega’s zitten of welke werkplek er vrij is. Dit is ideaal voor open kantoorruimtes en flexwerkruimtes. Ook hebben we er op innovatie wijze voor gezorgd dat u geen gedoe meer heeft met stekkertjes en aansluitingen voor uw smartphone. De Ahrend PuK is een geïntegreerde draadloze oplader voor uw mobiele telefoon en sluit naadloos aan op de Smart Working App.

Projectinrichter van kantoor tot ziekenhuis

Als projectinrichter houdt Ahrend zich bezig met veel verschillende projecten. Of het nu gaat over de inrichting van een kantoor, inrichtingen in het onderwijs of in de zorg, Ahrend zorgt ervoor dat uw onderneming een succes wordt! Ahrend is een projectinrichter die met u meedenkt om zo tot een perfect eindresultaat te komen! Zou u meer informatie willen over projectinrichting of over een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op, onze consulenten denken graag met u mee! Zou u meer willen zien onze producten? Maak een afspraak om eens langs te komen in onze showroom!