Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Projectinrichting 

Laat Ahrend uw projectinrichting uit handen nemen.

De juiste projectinrichting is belangrijk. Ahrend heeft ruim honderd jaar ervaring als het gaat om nieuwe kantoorinrichting. Tegenwoordig bieden we niet alleen een nieuwe inrichting aan, maar kunt u gebruik maken van alle expertise die wij te bieden hebben. Dit kan een akoestisch advies zijn, of een meting van de bezettingsgraad. Wellicht is de huidige projectinrichting niet langer geschikt voor het doel dat het dient. Ahrend werkt graag samen met u aan een ergonomische oplossing.

Laat uw projectinrichting vóór u werken.

Een werkplek is snel genoeg gemaakt, maar houdt u ook rekening met zaken die veel invloed hebben op uw werknemers? Een strakke projectinrichting met harde materialen zoals hout, metaal en steen kan er prachtig uit zien. De akoestiek laat echter te wensen over. Uw medewerkers zijn door omgevingsgeluiden en echo’s, 10 tot 15% minder efficiënt dan bij een akoestisch goede projectinrichting. Doe de akoestiek quickscan om zelf een beeld te krijgen van uw situatie. Wellicht moet er meer aan de projectinrichting veranderen dan u in eerste instantie denkt.

Houd in uw projectinrichting rekening met het nieuwe werken.

In het hedendaagse kantoor zijn de vaste werkplekken aan het afnemen. De reden hiervoor is dat er tegenwoordig veel mobieler gewerkt wordt dan een aantal jaar geleden. Bestanden staan in de cloud en bijna overal in Nederland is een stabiele internetverbinding. Dit betekent dus dat vanaf elke locatie het werk uitgevoerd kan worden. De juiste projectinrichting zorgt ervoor dat u niet onderbezet te werk gaat. Het nieuwe werken is flexibel en hier dient uw projectinrichting klaar voor te zijn. Neem direct contact op voor een professioneel advies. Onze experts staan u graag bij in raad en daad. Van gedegen onderzoek van uw kantoor tot een compleet nieuwe kantoorinrichting kunt u bij Ahrend terecht.