Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Sta bureau

Start scrum aan je sta bureau

Het ‘nieuwe werken’ wordt nog toegankelijker aan een sta bureau. De term is niet meer zo nieuw als het doet lijken. Zeker op bedrijfslocaties met veel werknemers en flexplekken zien werkgevers de voordelen van een goed, slim ingericht bedrijfspand. Staand werken is één van deze methodieken. Scrum teams trappen de dag af op een actieve manier, en weten zo exact wat van elkaar verwacht wordt. De afwisseling tussen staand en zittend werken is het minst belastend voor het lichaam, en zorgt voor de nodige doorbloeding. Een sta bureau helpt uw werknemers gezond en klachtenvrij te houden.

Vast of verstelbaar

Om de scrum teams als voorbeeld te blijven gebruiken, is een sta bureau waar het hele team omheen kan staan ideaal. Een verstelbaar bureau is hier wellicht wat minder geschikt voor. Terwijl een verstelbaar sta bureau wel de mogelijkheid biedt om staand en zittend werken af te wisselen. Zo gaat u ergonomisch te werk en is uw personeel niet de enige die hier de vruchten van plukt. Het afwisselen van de werkhouding door middel van een sta bureau is één van de meest effectieve manieren om bestaande klachten met rug en knieën te verminderen.

Sta bureau’s in de kantine

Een andere manier om uw werknemers van houding te laten veranderen is sta bureau’s plaatsen in de gemeenschappelijke ruimten. Zo laat u de werknemers gedurende de dag alsnog meerdere posities aannemen. Voor korte meetings, een vlugge kop koffie, of een telefoongesprek is een sta bureau ook ideaal. Vanwege de hoogte wordt dit niet zo zeer gezien als plek van ontspanning, en blijft de effectiviteit gewaarborgd. Daarnaast creëert u op deze manier een dynamische werkomgeving. Deze kantoorinrichting houdt uw werknemers in beweging, gezond en effectief. Daarnaast ziet een sta bureau er ook fantastisch uit, en past het nagenoeg elke inrichting. Wilt u meer informatie over het ‘nieuwe werken’ en uw rol hierin? Neem dan gerust contact met ons op.