Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Sta zit bureau

Verander uw werkhouding met een sta zit bureau

Voor langere tijd aaneengesloten werken in de zelfde houding is funest voor het lichaam. Of dit nu zittend of staand is, overdaad moet in beide gevallen ontweken worden. Een sta zit bureau kan hierbij uitkomst bieden. Aangeraden wordt ieder half uur van positie te wisselen bij ergonomisch werken. Nu is dat niet altijd haalbaar, maar met een sta zit bureau bereikt u wel het maximaal haalbare. Met een druk op de knop laat u het bureau omhoog komen om bijvoorbeeld een presentatie in elkaar te zetten. Omdat u al een positie aanneemt die wordt geassocieerd met het geven van een presentatie voelt u zich tijdens het presenteren ook meer op het gemak, omdat het het is alsof u deze presentatie al heeft gegeven.

Het oog wil ook wat

Naast het feit dat de producten van Ahrend allemaal uit het InnovationLAB zijn gekomen, en voorzien zijn van de laatste technieken en materialen, is het ontwerp van een sta zit bureau ook niet onbelangrijk. Met een sta zit bureau kunt u een zeer variabel aanbod aan werkplekken bieden, terwijl het kantoor een uniforme uitstraling behoudt. Het sta zit bureau past goed in hedendaagse kantoorinrichting door de strakke vormgeving. In combinatie met onze producten die tevens de akoestiek verbeteren heeft u een kantoorinrichting die voldoet aan alle eisen die vandaag de dag gesteld worden aan kantoormeubelen van hoge kwaliteit.

Sta zit bureau voordelen

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van een sta zit bureau. Het is niet alleen heerlijk om te werken in een houding die u prefereert, maar ook het gemak waarmee dit bureau opereert. Met slechts een druk op de knop stelt u het sta zit bureai in op de ideale hoogte. Even snel iets bespreken? Verhoog de tafel en niemand staat in een rare houding gebogen om goed op het scherm te kijken. Srum sessie? Verzamel met zijn allen om het sta zit bureau en het werk van de dag is in no-time verdeeld.