Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Staand bureau

Flexibel werken aan een staand bureau

Een staand bureau in uw kantoorinrichting stelt u open voor een nieuwe manier van werken. Teams verzamelen zich om een staand bureau voor snelle contact momenten, of bijvoorbeeld scrum meetings. Dit past uitstekend bij de hedendaagse methodieken die worden toegepast om ergonomiek, efficiëntie en teamwerk te bevorderen. Tevens wordt een staand bureau vaak gebruikt als centrale plek om een kop koffie te drinken met collega’s. Een dergelijk bureau in de gemeenschappelijke ruimtes is dus zeer veelzijdig, en wordt als een goede toevoeging gezien op het kantoor.

Houd uw personeel in beweging

Wanneer veel van uw personeel de werkzaamheden de werkzaamheden zittend uitvoert, is het belangrijk te kijken naar manieren om hen in beweging te houden. Een staand bureau kan hierbij helpen. Door korte projecten of taken staand af te ronden zorgt men voor een betere doorbloeding en minder rugklachten. Een staand bureau houdt zo, door uw personeel ergonomisch te laten werken, fit en blessurevrij. Afkomstig uit ons eigen InnovationLAB, kunt u er zeker van zijn dat het staand bureau zeer extensief getest is. Dit maakt dat wij onze producten van binnen en buiten kennen, en zo voor iedere casus de beste oplossingen kunnen bieden.

Design en functionaliteit

Een staand bureau biedt extra functionaliteiten ten opzichte van statische, lage bureau’s. Met het ‘nieuwe’ werken wordt zittend- en staand werken afgewisseld. U vindt in onze showroom talloze producten die speciaal zijn ontwikkeld om zo functioneel mogelijk te zijn in diverse situaties. Ook bij het ontwerp van een staand bureau wordt rekening gehouden met de laatste stijlen en trends. Maak een afspraak met een van onze consulenten voor inhoudelijk advies over uw situatie. Of neem eens contact met ons op om langs te komen in de showroom, dan kunt u met eigen ogen en oren ervaren wat voor impact onze producten hebben op de inrichting van het kantoor.