Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Vergadermeubilair

Vergadermeubilair

Is uw kantoor toe aan nieuw vergadermeubilair? Schakel dan de hulp van Ahrend in! Ahrend is al vele jaren actief in de kantoormeubilairbranche en heeft diverse specialisten in dienst die na kunnen gaan wat er verbeterd kan worden aan uw vergaderruimtes en u vervolgens concrete adviezen kunnen geven. In de meeste kantoren wordt vergadermeubilair veel gebruikt door verschillende mensen, dus het is van belang om eens in de zoveel tijd na te gaan of de huidige inrichting van de vergaderruimtes nog naar wens is.

Ontwikkelingen in vergadermeubilair

De laatste jaren hebben er diverse ontwikkelingen plaatsgevonden in het vergadermeubilair. Waar er vroeger vooral vergaderd werd met pen, papier en whiteboards, kunnen de laatste jaren laptops en tablets niet meer ontbreken tijdens een vergadering. Om in te spelen op de behoefte aan digitale apparaten tijdens het vergaderen, is het hedendaage vergadermeubilair van Ahrend uitgerust met stopcontacten of zelfs een draadloze smarphone oplader! Een andere trend op de werkvloer is staand werken. Ook tijdens korte vergaderingen, zoals een daily standup voor scrumteams , is het gebruikelijk om te staan. Als gevolg hiervan is er steeds meer vraag naar sta-tafels en deze zijn bij Ahrend dan ook zeker verkrijgbaar. Verder zijn steeds meer bedrijven overgestapt op het werken met flexibele werkplekken. In zo’n situatie kan een flexibele vergadertafel een uitkomst zijn, omdat deze gemakkelijk op te bouwen is maar ook compact opgeborgen kan worden. Op deze manier wordt de ruimte dus optimaal benut! Al met al zijn er verschillende trends die traditioneel vergadermeubilair ouderwets hebben gemaakt!

Afwegingen bij het aanschaffen van nieuw vergadermeubilair

Wanneer u besloten heeft dat u toe bent aan nieuw vergadermeubilair, moet u over enkele aspecten nadenken. Werkt uw bedrijf bijvoorbeeld met scrum, dan is het handig om vergadermeubilair aan te schaffen dat ook staand te gebruiken is. Wanneer het in uw branche belangrijk is om met laptops, tablets en smartphones te werken tijdens vergaderingen, dan kunnen stopcontacten niet ontbreken. Ook moet u nadenken over de huidige inrichting van uw kantoor. Wellicht heeft u een grote kantoortuin zonder afgesloten vergaderruimte, maar is de akoestiek daar niet in orde voor vergaderingen. In dat geval kunt u ervoor kiezen om een Ahrend Flexbox aan te schaffen en daarbinnen vergadermeubiliar te plaatsen. Kortom, er zijn diverse aspecten waar u over moet nadenken voordat u tot aanschaf overgaat. De specialisten van Ahrend hebben jarenlange ervaring en helpen u graag bij het maken van uw keuze. Neem daarom gerust contact met ons op en laat ons advies geven over uw nieuwe veragdermeubilair!