Wilt u een nieuwe kantoorinrichting?

Maak een afspraak

Verstelbaar bureau

Ergonomisch werken aan een verstelbaar bureau

Een verstelbaar bureau is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Iedereen zijn of haar lichaam is anders, waarom zouden we dan wel allemaal identieke bureau’s en bureaustoelen gebruiken? Een verstelbaar bureau biedt de mogelijkheid om toch een uniforme uitstraling binnen het kantoor te behouden, terwijl u rekening houdt met de wensen en voorkeuren van uw werknemers. U denkt op deze manier aan ergonomisch werken, maar ook aan een stuk esthetiek. U wilt uw werknemers natuurlijk zo goed mogelijk ondersteunen in hun werkzaamheden, maar een kantoorinrichting waar geen bureau het zelfde is oogt rommelig, en leid af van het werk. Een verstelbaar bureau kan hierbij uitkomst bieden.

Zittend of staand

Verstelbare bureau’s zijn er in allerlei soorten en maten. Van een bureau wat lichtelijk in hoogte verstelbaar is om zittend voor iedereen de juiste zithouding te bieden, tot een volwaardig ergonomisch verstelbaar bureau wat aan te passen is tot een hoogte van maar liefst 130cm. Elektrisch aan te passen, kunt u hiermee de hele dag zittend- en staand werken afwisselen. De afwisseling is hier een belangrijk onderdeel van, aangezien langdurig staan op zijn beurt ook weer onderrug problemen met zich mee brengt. Ieder half uur wisselen is het beste voor het lichaam.

Kies voor een verstelbaar bureau op uw flexplekken

Werkplekken die niet worden bezet door een vaste werknemer zijn zeker gebaat bij een verstelbaar bureau. Uw flex- of parttime medewerkers beschikken zo over een individueel aan te passen werkplek. U houdt rekening met de verschillende werkzaamheden op de vloer, terwijl een verstelbaar bureau de beperkingen overkomt. Uw kantoorruimte wordt veelzijdiger, en uw werknemers profiteren van de verhoogde efficiëntie. De kantoorinrichting speelt hier een belangrijke rol bij. Dit wordt ondanks alle studies nogal eens vergeten. Onze consulenten helpen u graag verder met ergonomische vraagstukken en alle andere facilitaire problemen waar u tegen aan loopt.